Ekte & engasjert fra KK

Jeg inspireres av så mangt, og jeg synes ofte portrettintervjuer er spennende lesning. Noen ganger er det enkelte slike intervjuer som gjør litt ekstra inntrykk og inspirerer. Noen sitater og gullkorn fra slike portrettintervjuer mener jeg er verdt å løfte frem, og det tenker jeg å gjøre i tiden fremover.

Første kvinne ut er Camilla Hagen Sørlie som ble intervjuet i KK i juli i år. Noe av det Camilla trekker frem er viktigheten av det å brenne for noe, følge magefølelsen, gleden ved å lese god litteratur, viktigheten av de nære relasjoner og hverdagsgledene.

Dette har livet lært Camilla:

Jobb med noe som gir deg energi, finn dine sterke sider og det som gjør deg glad. Det gir mestringsfølelse og selvtillit.

Det er aldri for sent å snu. Går du fullstendig gal vei, kan den bli veldig lang.

Det er bra for egen lykke, helse og alle rundt seg å av og til svelge noen kameler. Ikke heng deg opp i bagateller, men gjør det beste for helheten og familien.

20121024-220309.jpg

En annen ting som ble omtalt i dette intervjuet var hvordan dagens historie ble fortalt til sønnen på sengekanten om dagens opplevelser. Datteren min, Amalie, synes det er veldig stas å høre historien om seg selv;

Det var en gang en jente ved navn Amalie, som sto opp til en ny dag.

Dagen vi har hatt sammen oppsummeres, og Amalie oppmuntres til å fortelle hva hun har opplevd om hun for eksempel har vært i barnehagen. Herlig å kunne få et unikt innblikk i hennes verden.


Takk til KK og Camilla for inspirasjon.

Reklamer

Stikkord: , , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: