Klin kokos..

Bountysjokolade er supergodt, og den man lager selv er best etter min smak.
Her er en enkel oppskrift:

Ingredienser:
(ca.8-10 stk.)
1 dl rørsukker/sukrinmelis
50 g Cocoss Ekstra Virgin smeltet i en kjele.
Tilsett og rør godt:
1 dl kokosmelk
1 dl fløte
200 g kokos
100 g mørk sjokolade

Slik gjør du:
Sett røren i kjøleskapet i ca. 1 time. Form biter, og sett dem i fryseren. Smelt 1 toppet spisested med Cocosa Extra Virgin i en kjele og tilsett sjokoladen når oljen har smeltet. Rør til sjokoladen har smeltet og sett det til side. Ta ut de frosne bitene fra fryseren og dypp dem i sjokoladen. Sett deretter bitene tilbake i fryseren i ca. 1 time.

Oppbevares i kjøleskap eller fryser.

20120926-225505.jpg

Må også bare nevne at denne sjokoladen er knallgod. Mørk sjokolade med kokosbiter. Kjøpte den med fra Sverige her forleden, og håper den blir å finne i norske butikkhyller snart.

20120926-164102.jpg

Tags: ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: