OBAGI 4 my skin

OBAGI er knallbra for huden. Gjennom årenes løp har jeg virkelig prøvd et utall med hudpleieserier uten å se resultater likestilt med OBAGI. Dette er virkelig «Rolls Roycen» innen hudpleie, og en serie som virkelig lever opp til sitt gode rykte.

Dersom man ønsker å starte med full pakke med A-vitaminsyre og Blender i starten, vil jeg anbefale en konultasjonstime med veiledning hos Dr Bondeviks hudklinikk. Dersom man ikke ønsker full pakke, men heller vil forsøke de øvrige Obagi-produktene, kan man spare mye penger på å handle produktene via for eksempel Strawberynet og Ebay.

OBAGI funker for meg. Men jeg er også overbevist om at det å holde seg til et merke over tid, og ikke forvirre huden med å prøve det ene og det andre hele tiden, må til for å se resultater.

20120910-125258.jpg

20120910-125305.jpg

Jeg bruker rensen og toner hver morgen og kveld. C-vitaminserumet og solkremen hver morgen, og Exoderm et par-tre ganger i uken.

Jeg vil om litt lage et innlegg om OBAGIs øyekrem og øyevippeserum også. Stay tuned 😉

Litt fakta om Obagi:

Obagi Nu-derm er en serie cosmeceuticals (hudpleie på randen av å være et legemiddel) utviklet av forsker, innovatør, vienskapsmann og hudlege, Dr. Obagi. Han anses som en av de fremste eksperter på hudforbedring. På midten av 1980-tallet utviklet han Obagi System, som også inkluderer Obagi Blue Peel, som etter mer enn 20 år i markedet har blitt et anerkjent medisisnk hudprogram, anvendt av leger over hele verden.
Systemets egenskap er å stimulere cellene til økt produksjon av elastin og kollagen samt øke blodsirkulasjonen og cellenes væskefylde. I tillegg korrigerer det ujevn hudtone og overflate. Resultatet blir en hud som ser, føles og oppfører seg merkbart sunnere og friskere.
For at et kremprogram skal klare å påvirke hundens spenst og elastisitet, må det ha evenen til å penetrere ned i lærhuden. Det er her cellene på virkes. De fleste hudkremer jobber kun i hudens overflate og har derfor ingen reell effekt på hudens aldringsprosess. Obagi-Nuderm har de egenskaper som skal til for å påvirke cellene i både over- og lærhuden

(www.sunn24.no).

Det er nesten så jeg tar meg selv i at dette virker som en annonse for OBAGI, men jeg får ikke en krone for å skryte av produktene. Det gjelder for øvrig også alle andre innlegg på denne bloggen 🙂

Reklamer

Stikkord: ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: